Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Verdeling van woonruimte


Studentenwoonruimte wordt in de Stadsregio Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen en Zuid-Kennemerland verdeeld via een aanbodsysteem. In dit systeem kan iedereen zelf reageren op beschikbare woonruimte. De woningen die nu te huur zijn, staan bij Woningaanbod. Daar kun je de studentenwoningen bekijken en – als je inlogt – reageren op het aanbod.

Na het verstrijken van de reactietermijn worden de reacties in een rangorde gezet. Hierbij geldt: hoe langer je staat ingeschreven, hoe hoger je staat. Als je aanspraak kunt maken op een voorrangsregeling zal het resultaat hoger zijn. De woningzoekende die bovenaan staat krijgt de studentenwoning aangeboden.

Uitleg ?

×
DUWO vertrekt uit het samenwerkingsverband met Studentenwoningweb

DUWO heeft vanaf 1 januari 2018 een nieuwe website voor studenten op zoek naar studentenwoningen. Sta je ingeschreven? Dan heeft jouw profiel nu een nieuw onderdeel: Toestemming doorgeven gegevens aan DUWO. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.