Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Studentenwoningweb/DUWO

Studeer je fulltime of ga je fulltime studeren en zoek je een studentenwoning in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Leiden of Wageningen? Dan heb je een inschrijving bij Studentenwoningweb nodig. 

Je kunt je inschrijven vanaf 16 jaar; 
Een inschrijving kost € 38,00 en is acht jaar geldig; 
Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard; 
Je kunt alleen reageren op studentenwoningen in je studiestad. 

Woningaanbod
In Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Hoofddorp (Stadsregio Amsterdam) en Haarlem/Heemstede (Zuid-Kennemerland) zoek je via Studentenwoningweb op de handigste manier naar alle studentenwoningen van De Key, DUWO, Stadgenoot, Ymere, Elan Wonen en Pré Wonen. 
In Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen én de Stadsregio Amsterdam zoek je via www.duwo.nl naar alle woningen van DUWO in deze steden.

Nieuwe situatie vanaf 1 januari 2018 
DUWO heeft woningaanbod in Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Hoofddorp, Leiden en Wageningen. Ook heeft DUWO heeft net als Studentenwoningweb woningaanbod in Amsterdam en Haarlem. 
Vanaf 1 januari 2018 biedt DUWO het woningaanbod in deze steden alleen aan via ROOM: een nieuwe, landelijke website voor studentenwoningen. Reageren op het woningaanbod in deze steden is dan alleen mogelijk met een inschrijving bij ROOM. 
Sta je vóór 31 december 2017 ingeschreven bij Studentenwoningweb.nl, dan worden je inschrijfgegevens (inclusief de opgebouwde inschrijfduur)  doorgestuurd naar DUWO. Heb jij hier bezwaar tegen, dan kun je dit na het voltooien van je inschrijving aangeven bij jouw profiel via het onderdeel Toestemming doorsturen gegevens aan DUWO. 

Een reguliere huurwoning na je studietijd 
Als je na je studie in dezelfde stad wilt blijven wonen, is het verstandig je ook zo snel mogelijk in te schrijven bij een van de onderstaande organisaties. Je bouwt dan wachttijd op, zodat je meer kans maakt op een reguliere huurwoning nadat je campuscontract afloopt. Inschrijven kan vanaf 18 jaar. 
Stadsregio Amsterdam
WoningNet Stadsregio Amsterdam

Delft, Den Haag e.o.
Woonnet-Haaglanden.nl

Deventer
Woonkeus Stedendriehoek

Leiden e.o.
WoningNet Holland Rijnland

Regio Zuid-Kennemerland
Woonservice

Privacystatement 
Als je je inschrijft bij Studentenwoningweb dan verstrek je persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In onze privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij Studentenwoningweb/DUWO kost € 38,00. Deze kosten moet je direct voldoen als laatste stap in het inschrijfpoces.

Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden

Velden met een * zijn verplicht

Mijn profiel

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig je inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van je gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
DUWO vertrekt uit het samenwerkingsverband met Studentenwoningweb

DUWO heeft vanaf 1 januari 2018 een nieuwe website voor studenten op zoek naar studentenwoningen. Sta je ingeschreven? Dan heeft jouw profiel nu een nieuw onderdeel: Toestemming doorgeven gegevens aan DUWO. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.